Holistische Ondernemen

Meer dan een strategie.

Ondernemen én leven vanuit diep geluk

Holistisch ondernemen is een nieuwe manier van ondernemen, die zowel zakelijks als persoonlijk diepe verrijking en vervulling geeft. 

Als ondernemer wil je een positieve verandering teweeg brengen. Een revolutie ontkenenen. En expressie geven aan je diepere boodschap.  

Holistisch ondernemen is een pad dat leidt naar zakelijk succes én naar persoonlijke vervulling en groei. Het is een combinatie van intuitie, creativiteit, meditatie en bewustzijn, die ik voor het gemak samenvat als: spiritualiteit.

En dan zo praktisch en nuchter toegepast dat iedereen het kan ontwikkelen. 

Intuitie

Diep weten, voelen, vertrouwen op je ingevingen. Het onzichtbare zien. Het onbekende voelen. Achter woorden luisteren. 

Meditatie

Voorbij je zintuigen, voorbij tijd en plaats, voorbij gedachten. In contact zijn met je hoger bewustzijn, je pure zijn. 

Creatie

Creatie wordt in de toekomst belangrijker dan ooit. Het onderscheidt ons van bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De toekomst is nu. 

Expressie geven aan die diepere boodschap

Spirituele mensen zijn vaak niet pragmatisch en het bedrijfsleven is veelal niet spiritueel. Wat ik zo geweldig vind aan holistisch ondernemen is dat het je de kans biedt om diepere lagen in jezelf aan te boren. 

Daar expresssie aan geven, daar haken de juiste mensen op aan.

Ik weet uit ervaring dat veel ondernemers vanuit hun hoofd leven en werken, maar werkelijke passie, vervulling en diepgang komt van binnenuit. Het vraagt moed om die switch te maken en meer vanuit intuitie te werken. 

Met 20 jaar ondernemerservaring en opgeleid door de wereldberoemde Deepak Chopra, is mijn leven en mijn pad van transformatie  inspirerend en indrukwekkend.

Het heeft mij de kans gegeven om mijn intuitie en creativiteit ten volle te benutten. Wat mij verdieping, plezier en spiritueel succes in het ondernemerschap en in het leven heeft gebracht.

Het zou zo maar kunnen dat ik de leraar ben die je nodig hebt. 

Kennismakingsgesprek

Wil je meer weten over holistisch ondernemen en meer leren vertrouwen en handelen op basis van je intuitie? Plan hier je gesprek in, dan bespreken we welke mogelijkheden er voor je zijn.

Spreek je gauw! Josien

Transformatie Coach Josien Frinking | Spiritual Teacher

Diep respect

“Josien is een topper in het zien van patronen en helpt je verder te komen in je transformatieproces. Dit doet ze zo feilloos en nuchter en snel, dat is heel knap. Ze is een kei in coaching en heeft het hele pakket: levenservaring, zakelijke, commerciele en ondernemerservaring, spirituele opleidingen, en haar eigen transformatie verdient diep respect. ” – Marian Duinveld

Puur Goud

 “Josien verstaat de kunst om het goud uit je te halen. Puur goud”  – Marlou Visser

Ik ben zichtbaar!

Josien heeft mij geweldig op weg geholpen met het uitdragen van zichtbaarheid. Ook het aanspreken van mijn ideale klant op social media is een succes. Thx Josien, je bent een kei in je vak!!! Pascale Tichelaar, Creatief Coaching

Positieve en Prettige Energie

“Josien zit vol met ideeën en heeft heel veel ervaring in ondernemen en in het leven! Ik verbaas me altijd hoe snel zij werkt en met nieuwe prachtige projecten komt. Ze blijft niet hangen, gewoon door en zo zorgt ze dat er veel werk verzet kan worden en je waarde voor je geld krijgt. Ze heeft een hele positieve en prettige energie en die deelt ze graag. Wanneer ik met haar gesproken heb, is het net of mijn batterij weer is opgeladen!” – Inge Zonneveld

Een bijzonder mens

 “Josien confronteert je onbekommerd en vanzelfsprekend, wanneer ze vindt dat je jezelf of een ander tekort doet, op een manier die zo direct is dat je het wel serieus móet nemen. En op een manier waarop ze je niet afwijst. Dat is bijzonder.”  – Janne Bijveld

Niet langer een writerblock

Voor jezelf schrijven is zo donders moeilijk, dat je daar een soort writersblock op hebt zitten. – Marjan Crabtree, Nexify

"Mijn grootste frustratie? Het vinden van de juiste woorden."

BLOG

9 levenslessen na 9 weken Ashram 

9 levenslessen na 9 weken Ashram 

De afgelopen negen weken heb ik als vrijwilliger bij retraitecentrum Domaine St Antoine in de Franse Ardennen gewerkt. Dit leek mij de meest zinvolle besteding van mijn zomer en graag deel ik mijn ervaringen en belangrijkste levenslessen met je.